Om oss

Välkommen till en sida som drivs av riktiga nördar. Detta sagt med stolthet: vi är nördar i dess mest positiva bemärkelse. Vi brinner för ny teknik och vi älskar att se hur nya innovationer kan bidra till både en enklare vardag för den enskilde individen – du och jag – och förändra ett samhälle till det bättre – för oss!

På den här sidan ska vi titta närmare på exakt detta. Vi ska se över tekniken och ta oss an alla frågor som rör exempelvis IT och vilka lösningar som finns gällande detta område. Fokus kommer att ligga på nutiden och på framtiden: vi skriver om vad som finns just nu – och om vad som komma skall.

Vi kommer dock även att ge historiska tillbakablickar och ställa dåtiden mot nuet. Kommer du exempelvis ihåg att det fanns en tid före smarta telefoner, Facebook, Google, Twitter och Amazon? Minns du hur det fungerade innan internet såg dagens ljus? Många tänker inte på att allt detta är relativt nya uppfinningar och påfund, vilket – om något – visar hur snabbt allting går då det väl tar fart.

På den här sidan kommer du att få ny kunskap hela tiden och varje text kommer att innehålla det du behöver för att hålla dig uppdaterad om IT och ny teknik. Välkommen!