Webbutveckling

Vill du ha en enkel och billig webbplats, men ändå ha möjlighet att både anpassa den och få den anpassad? Eller behöver du en anpassad webbplats specialbyggd för dina behov?

Kontakta oss.

Vi kan bygga din webbplats

Vi kan bygga din webbplats och även hysa in den hos oss. Du kan få allt ifrån en specialanpassad site, till en mer standardiserad men ändå personlig webbplats. Vi kan sköta det tekniska som att lägga upp en WordPress sida som fungerar från början och innehåller allt det du behöver, inte bara en stilmall sedan får du klara dig själv.

Vill du använda ett standardtema så går det utmärkt. Har du fastnat för ett tema men vill göra vissa ändringar? Inga problem, vi skapar dina egna anpassningar utifrån de behov du har på ett sätt som gör att du fortfarande kan uppgradera ditt tema och ta del av temats utveckling och säkerhetsfixar utan att förlora dina anpassningar.

Vi kan också lägga upp och uppdatera det innehållsliga om du behöver hjälp med det. Vi kan även skriva inlägg och sidor åt er så er webbplats alltid är uppdaterad och aktuell.

Uppdatera befintlig webbplats

Har du redan en webbplats och vill ha hjälp med utveckling och anpassning, eller kanske någon som sköter den åt dig? Vi hjälper dig gärna.

Behöver du anpassa WordPress för att lättare få in den information du behöver? Kontrollera att tillägg och annat fungerar eller hjälp med idéer kontakta oss.

Vi jobbar inte bara i WordPress, utan har byggt ett flertal webbshopar i till exempel Prestashop, e-commerce, utvecklat i Joomla, byggt fristående webbplatser med mera.

Våra specialitéter är php, mysql, css, java-script och java med flera. Givetvis hanterar vi JQuery, Bootstrap, Angular och andra funktionsbibliotek.

Wordpress kod