Tjänster

Webbplats

Hos Datagaraget kan du hyra webbserverutrymme till din hemsida. Detta riktar sig huvudsakligen till dig som inte vill sköta din webbplats själv. Då kan vi hyra in den, se till att hålla den uppdaterad, säker och att ha aktuella backuper till hands om det värsta skulle inträffa. Kontakta oss med dina behov.

Webbutveckling

Vi kan bygga en komplett webbplats gjord i WordPress så du enkelt kan uppdatera informationen själv utan att riskera att förstöra något. Vill du hellre ha en skräddarsydd webbplats utifrån just dina behov så kan vi bygga den helt fristående från grunden. Vi kan även hjälpa dig med din befintliga webbplats.

Vi är specialiserade på WordPress, men bygger även andra typer av webbprojekt, som till exempel webbshopar i Prestashop, e-commerce eller naturligtvis Woo-commerce som är en e-handelsplattform byggd för WordPress. Vi gör även affärssystem och webbsidor helt fristående utifrån dina behov. Vi utvecklar främst i php, mySQL, ECMAscript (javascript) och java men har möjlighet att utveckla i andra språk också vid behov. Självklart hanterar vi underbibliotek som JQuery, Bootstrap och Angular.

Se mer i menyn ovan.

NGO-portal/Föreningsportalen

NGO-portal är en portal för föreningar som vill samverka. Dessa kan ha en geografisk eller ideologisk anknytning. Portalen ger varje förening en helt egen webbplats, men skapar också en portalsida som är en gemensam ingång till samtliga webbplatser. Detta kan användas för att länka samman föreningar eller sociala företag som ligger geografiskt nära. Men det kan lika gärna användas för att knyta samman ett nätverk av föreningar där man delar samma moderorganisation eller samma idéologiska grund.
Vi kan sätta upp en föreningsportal på er server, eller hysa in den på vår server och även sköta drift och underhåll.

Läs mer på https://ngo-portal.org

Kunddatabas för bilvårdsanläggningar

Vår kunddatabas för bilvårdsanläggningar är tänkt för mindre och medelstora verkstäder där man vill arbeta aktivt med kunduppföljning.

Kundbas innehåller stöd för bokning i verkstaden, resursbokning (t.ex. mekaniker, verkstadsplats med mera), uppföljning av bil och kund, samt utskick för att kalla bilen till t.ex. en ny service efter ett år med mera. Man kan skriva ut verkstadsprotokoll, intyg om bilvårdsbehandlingar som lackförsegling, rostskyddsbehandling med mera.

Kundbas innehåller också ett varuregister och ett faktureringssystem där man direkt utifrån serviceprotokoll och vald behandling kan skriva ut kvitto och faktura. Fakturor kan skrivas ut till exempel en gång om dagen, eller en gång i veckan beroende på hur man hanterar dem.

Läs mer på https://datagaraget.se/bilvard