Om mig

IT

Jag har jobbat mycket med open-source (Linux, Open-office, Gimp, Ldap m.m) samt webbutveckling av olika slag, numera mest WordPress men även Joomla. Jag har självklart gjort helt fristående webbplatser också och bland annat så utvecklade jag ett eget affärssystem i php och mysql för Bilvårdsanläggningar.

Jag är väl bevandrad i PHP och html samt java-script. Jag har en Master i vad för slags budskap man sänder ut via sin hemsida och hur man gör det. (Tema Teknik och Social förändring vid Linköpings universitet).

Jag har givetvis goda kunskaper i Windows och många av Microsofts diverse program. Har även jobbat med och i InDesign och Quark Xpress.

Jag har lett distanskurser via nätet i olika system, numera mest Moodle.
Så hade jag en firma där jag servade och sålde IT-utrustning, installerade nätverk m.m. Jag har god allmän kännedom om switchteknologi m.m. och har stor erfarenhet av HP:s utrustning. Givetvis kan jag ip-protokollet m.m. bra.

Ideologi

Utöver det har jag omfattande kunskaper vad gäller livsfrågor, religion, historia m.m. Har fil kand i religionshistoria, dogmatik och historia (mest socialhistoria och teknikhistoria.) Vad gäller politiskt ekonomiska frågor skriver jag gärna om alternativ, grön, ekonomi (icke partipolitiskt bunden).